Selecteer een pagina

3DEXPERIENCE® Works

Eén gestroomlijnde cloudomgeving voor productontwikkeling

Je productinnovaties in goede banen leiden. Je doet het beter en makkelijker met 3DEXPERIENCE® Works.

R

Wat is 3DEXPERIENCE® Works?

3DEXPERIENCE® Works is een portfolio van online applicaties van Dassault Systèmes, zoals virtueel testen en data management, die perfect geïntegreerd zijn met SOLIDWORKS 3D CAD.

R

Iedereen, altijd, overal

Met 3DEXPERIENCE® Works creëer je één online platform voor productontwikkeling waarop alle betrokken afdelingen en externe partijen real-time samenwerken. Vanaf elke locatie, op elk moment en op elk apparaat.

R

Ketenoptimalisatie

Kortom, je zorgt in de keten voor één krachtige online workflow die volledig is afgestemd op je productinnovaties. Hiermee kun je jouw mogelijkheden op het gebied van productontwikkeling uitbreiden, efficiënter maken en sneller eventuele bottlenecks oplossen.

w

Ik wil meer informatie over 3DEXPERIENCE® of contact met een adviseur

p

Ik ben geïnteresseerd in 3DEXPERIENCE® Collaborative Business Innovator

Hoe 3DEXPERIENCE® Works voor jou werkt

Ontwerp en engineering

Je ontwerpen snel en gemakkelijk maken én delen dankzij 3DEXPERIENCE® Works. Alle betrokken partijen geven direct feedback tijdens de productontwikkelingsfase. Je ontwerpgegevens zijn veilig in de cloud opgeslagen. De juiste, laatste versie staat altijd vooraan. Niemand hoeft te zoeken!
 

 • 3D Creator: altijd en overal ontwerpen in 3D
 • 3D Sculptor: ontwerp organische vormen en complexe oppervlakken
 • 3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS: 3D CAD verbonden met de cloud

Governance/Management

Plan, ontwikkel en breng betere producten sneller op de markt met oplossingen voor databeheer, project management en product lifecycle management op het 3DEXPERIENCE® Platform. Je weet wat er speelt, in welke fase het project zit en wat er moet gebeuren.
 

 • Beheer alle projectgegevens en de productlevenscyclus
 • Social Business Analist: op de hoogte van industrienieuws
 • Collaborative Business Innovator: versterk contextuele samenwerking

Virtueel testen

Het 3DEXPERIENCE® Platform geeft je met SIMULIA nog meer mogelijkheden op het gebied van virtueel testen. Met een breed scala aan geavanceerde simulatiemogelijkheden op basis van Abaqus technologie tot je beschikking, neem je betere, geïnformeerde ontwerpbeslissingen.
 

 • Uitgebreide en krachtige cloud simulatie mogelijkheden
 • Overal en altijd toegang tot analyses
 • Geïntegreerd met SOLIDWORKS en workflows

Fabricage/Productie

Met DELMIA | Works heb je alles in handen om je bedrijfsmiddelen optimaal in te zetten. Een oplossing voor maakbedrijven waarmee je real-time het productieproces en de toeleveringsketen monitort. Verklein je voorraad, vergroot je productie en verbeter je order-to-cash-proces.
 

 • Van begin tot eind grip op je productieproces
 • Optimale samenwerking in heel de toeleveringsketen
 • Real-time inzicht in performance en winstgevendheid

Marketing/Sales

Sales- en marketingteams laten samenwerken met ontwerpers en andere afdelingen van je organisatie. Ook dat doe je met 3DEXPERIENCE® Works. Zo kunnen deze teams snel en efficiënt plannen maken en content creëren. Zelfs ruim voor de lancering van een productinnovatie.
 

 • 3DEXCITE: creëer krachtige, interactieve productervaringen
 • NETVIBES: weet wat er speelt en wat de markt vraagt
 • Verbind marketeers en verkopers met productontwikkeling

Meer weten over 3DEXPERIENCE®?

Meer weten over het 3DEXPERIENCE® Platform van Dassault Systèmes? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Of bel onze adviseurs op +32(0)53 – 608 138. Je mag ons ook mailen op [email protected].

3DEXPERIENCE® Platform – ‘All together now!’

Waarom SOLIDWORKS via Design Solutions?

SOLIDWORKS training

Bekijk het trainingsaanbod voor alle SOLIDWORKS pakketten. Ons trainingsmateriaal is altijd up-to-date en in veel gevallen Nederlandstalig. Naar trainingen >

Helpdesk

Onze gecertificeerde SOLIDWORKS experts helpen je vlug en adequaat, zodat je ontwerpproces snel terug op schema ligt. Naar helpdesk >

SOLIDWORKS seminars

Tijdens onze goedbezochte technische seminars leer je alles over de mogelijkheden van de diverse SOLIDWORKS pakketten. Naar agenda >

Consultancy

Laat een van onze ervaren experts checken of je alles uit SOLIDWORKS haalt en advies uitbrengen voor slimme verbeteringen. Naar consultancy >

Implementatie

Onze ervaring op implementatiegebied staat garant voor een optimaal werkende SOLIDWORKS installatie op maat. Meer informatie >

Upgrades

Gun jezelf de zekerheid van helpdesksupport en de allerlaatste updates en features met een SOLIDWORKS onderhoudscontract. Naar onderhoudscontracten >