Selecteer een pagina

Tijdens SOLIDWORKS World – van 4 tot 7 februari gehouden in Los Angeles – ontvingen wij maar liefst negen awards, als tastbaar bewijs voor onze toewijding aan onze klanten. Bovendien zijn we opnieuw benoemd tot Elite Reseller en behoren we met een select gezelschap tot de Diamond Club. We zijn uiteraard zeer vereerd en beschouwen de fantastische reeks prijzen als bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ultieme beloning voor uitstekende dienstverlening

Het is de negende keer op rij dat we onszelf Elite Reseller mogen noemen, een eer die wereldwijd slechts twintig bedrijven toekomt. Dit jaar kwam daar de Diamond Club Award bovenop, waarmee we tot de allerbeste resellers op het gebied van onderhoud behoren. Directeur Arnaud Kooij: “Wij helpen onze klanten al 20 jaar lang om baanbrekende innovaties te ontwikkelen met behulp van SOLIDWORKS. Hoe gebruikers het maximale uit SOLIDWORKS halen is voor iedere branche en zelfs iedere klant weer anders.

Daarom investeren wij continu in hechte relaties met onze klanten, zodat we tot op microniveau mee kunnen denken over hun uitdagingen. Zo helpen we hen het maximale uit SOLIDWORKS te halen, zodat zij sneller, beter en goedkoper producten kunnen ontwikkelen. Het stimuleren van innovatie is de drijfveer voor al onze medewerkers: deze awards zijn voor ons een mooie beloning voor die toewijding.”

Kennis op absoluut topniveau

Diverse medewerkers mochten ook persoonlijk een award ontvangen. Zo kregen maar liefst drie medewerkers de Elite Application Engineer Award. Om dit te bereiken behaalden zij ieder een enorm aantal punten tijdens examens over het gehele SOLIDWORKS portfolio. Bij Design Solutions werken nu vier Elite Application Engineers: dat is met afstand het hoogste gemiddelde aantal in deze regio. Arnaud Kooij: “Ook op deze individuele awards zijn wij zeer trots. Wie wil meedraaien in de absolute top, moet ook beschikken over een hoog kennisniveau.

Onze Elite Application Engineers beschikken aantoonbaar over de kennis om het volledige ecosysteem te overzien en zijn daarmee van onschatbare waarde voor klanten die met verschillende SOLIDWORKS applicaties werken.”
Tot slot werden er ook op het gebied van sales een aantal persoonlijke awards gewonnen: twee voor de beste Sales Representative in de Benelux en één voor de beste Sales Representative ter wereld.

Awards Design Solutions 2017

Diamond Club Award

Diamond Club Award

Elite 190 Club Award

Elite 190 Club Award

Elite 500 Club Award

Elite 500 Club Award

Elite Application Engineer Award

Elite Application Engineer Award

Elite Application Engineer Award

Elite Application Engineer Award

Elite Application Engineer Award

Elite Application Engineer Award

Diamond Club Award voor Sales

Diamond Club Award voor Sales

2nd Overall Sales Representative Benelux

2nd Overall Sales Representative Benelux

5th Overall Sales Representative Benelux

5th Overall Sales Representative Benelux

Solidworks World 2018

De jaarlijkse conferentie van SOLIDWORKS vond plaats van 4 tot 7 februari in Los Angeles en werd bezocht door bijna 6.000 ingenieurs, designers en andere professionals van over de hele wereld. Het programma bestond grotendeels uit presentaties en kennissessies, waarbij nieuwe features van SOLIDWORKS en aanverwante softwareproducten uitgebreid werden belicht. Het grootste 3D CAD event ter wereld werd traditiegetrouw afgesloten met het uitreiken van awards aan de meest succesvolle SOLIDWORKS resellers.