Selecteer een pagina

Design Solutions en YES!Delft tekenen exclusieve overeenkomst om starters te helpen hun innovatieve ideeën te realiseren.

DELFT, 22 februari 2016 – Design Solutions, SOLIDWORKS Elite Reseller in de Benelux, heeft een exclusieve “SOLIDWORKS for Entrepreneurs programma” overeenkomst getekend met incubator YES!Delft. Starters worden hiermee ondersteund om hun innovatieve ideeën om te zetten in echte producten met de meest complete en intuïtieve 3D ontwikkelomgeving die er is.
Met de exclusieve overeenkomst ondersteunt YES!Delft starters door ze de beschikking te geven over alle SOLIDWORKS tools. Om ze tijdens de productontwikkeling te helpen krijgen de deelnemers van het programma gratis toegang tot de SOLIDWORKS Experts van Design Solutions.

“De ideeën die de start-ups hebben zijn ongelofelijk. Ze combineren nieuwe en bestaande technologieën tot iets werkelijks unieks.” Aldus Dilis Biesheuvel, Sales Manager Benelux bij Design Solutions. “We zijn daarom erg trots dat wij een stukje hieraan kunnen bijdragen door ze te ondersteunen met de beste 3D CAD software en onze jarenlange SOLIDWORKS ervaring.”

Sinds de oprichting in 2005 heeft YES!Delft inmiddels meer dan 140 starters geholpen met het opzetten van een onderneming. Door het strikte selectieproces en de intensieve coaching is de slagingskans groot. Meer dan 85% van de bedrijven zijn nog steeds actief en groeien, al naar één jaar, harder dan andere starters.

Pieter Guldemond

Pieter Guldemond Managing Director van YES!Delft

“Design Solutions met het ondersteunt onze ondernemers bij verdere groei, een mooie aanvulling”, aldus Pieter Guldemond Managing Director van YES!Delft.”
Over Het SOLIDWORKS for Entrepreneurs programma.

Het SOLIDWORKS for Entrepreneurs programma

Het SOLIDWORKS for Entrepreneurs programma geeft starters een vliegende start door ze toegang te geven tot de juiste middelen (zoals de SOLIDWORKS software en co-marketing mogelijkheden) om het product succesvol in de markt te zetten. Het programma bestaat onder andere uit:

  • Meer dan 10 uur online training op MySolidWorks.com
  • Een kick-off call met het SOLIDWORKS for Entrepreneur team en de Customer Markering Program Manager van SOLIDWORKS.
  • Co-marketing mogelijkheden zoals een spreker zijn op SOLIDWORKS evenementen, promotie in SOLIDWORKS campagnes en social media activiteiten.
  • Ondersteuning in het ontwerp van SOLIDWORKS engineers en technische managers.
  • Honderden White papers, video’s en tips and tricks om het product te verbeteren.
  • Gratis toegang tot de Design Solutions helpdesk voor directe SOLIDWORKS ondersteuning

Over YES!Delft

YES!Delft is een broedmachine voor ambitieuze studenten en helpt ze hun veelbelovende ideeën om te zetten in solide start-ups en succesvolle bedrijven. YES!Delft brengt de kracht samen van verschillende start-ups, coaches, investeerders en innoverende bedrijven om van het idee een succes te maken. Ze bieden ondersteuning en begeleiding om een bedrijf te starten en te laten groeien. Daarnaast stimuleren ze studenten, wetenschappers en professional om hun ideeën om te zetten in een bloeiende onderneming.

Over Design Solutions

Design Solutions verbetert ontwerp- & productieprocessen van kleine, middelgrote en grote bedrijven op gebieden als productiviteit, inzicht en flexibiliteit. Met naadloos geïntegreerde 3D CAD oplossingen van SOLIDWORKS, de meest gebruiksvriendelijke en geïntegreerde 3D CAD oplossingen ter wereld, stelt Design Solutions haar klanten in staat om in kortere tijd betere producten te ontwikkelen. Met top trainingen en advies op maat maken klanten optimaal gebruik van de kracht van SOLIDWORKS zodat ze bezig zijn met innoveren in plaats van tekenen.

Contactpersoon voor de pers:
Machiel Raaijmakers
Design Solutions
[email protected]
+31 (0)418 510 557