Selecteer een pagina

Dit jaar vond in Nashville voor het eerst 3DEXPERIENCE World plaats, de opvolger van SOLIDWORKS World. Het evenement stond natuurlijk in het teken van het Dassault Systèmes platform dat volledige integratie van design tot productie via de cloud mogelijk maakt. Er werden verschillende interessante aankondigingen gedaan die ons nog meer vertrouwen hebben gegeven in het 3DEXPERIENCE platform. Daarover binnenkort meer!

De traditionele afsluiting van het evenement is de prijsuitreiking. Ons vorige record van 9 awards hebben we ruimschoots overtroffen met een spectaculair eindresultaat van 12 (!) awards. Directeur Arnaud Kooij schreef daar het volgende over:

Onze technicus Jeroen Spee behaalde de benodigde certificaten om voortaan de titel ‘Elite Engineer’ te mogen dragen. Chapeau Jeroen, goed gedaan! Een van onze Belgische accountmanagers, Pieter Van Gool, eindigde in de top 5 van de Benelux. Jordy de Boer, senior accountmanager Nederland, harkte verschillende sales awards bij elkaar, waaronder die voor het verkopen van maar liefst 1000 SOLIDWORKS licenties. Bovendien was hij de op 1 na meest succesvolle SOLIDWORKS verkoper wereldwijd. Wat een topper!

Ook onze prestaties van de voorbije 12 maanden als bedrijf zijn niet onopgemerkt gebleven. SOLIDWORKS beloonde onze inzet ruimschoots met meer awards dan ooit tevoren. Daarmee handhaven we onze status als een van de meest vooraanstaande SOLIDWORKS resellers in de Benelux. Opgeteld bij de awards die ons moederbedrijf kreeg, kun je gerust stellen dat de Visiativ groep de toonaangevende SOLIDWORKS reseller van Europa is.