Selecteer een pagina

Donderdag 18 oktober vond onze jaarlijkse Innovatiedag plaats in het Conference Center van de High Tech Campus in Eindhoven. De opkomst deze editie was hoger dan vorig jaar. Tijdens de What’s New SOLIDWORKS 2019 sessie die ’s ochtends plaatsvond zat het auditorium al helemaal vol.

Populaire break-out sessies
De break-out sessies na de middag werden ook goed bezocht. Het was vooral druk bij de sessies over Model Based Enterprise, SOLIDWORKS Composer, SOLIDWORKS Manage, SOLIDWORKS Visualize en Desktop Metal. Zoals verwacht sprong de break-out sessie over Plaatwerk Tips & Tricks er ver bovenuit qua belangstelling: meer dan 140 deelnemers!

Bedrijvenmarkt
Naast de plenaire sessies was er een bedrijvenmarkt waar verschillende partners van Design Solutions zich voorstelden, waaronder Ridder Data Systems, DriveWorks CADWare en 3D connexxion. Het hoogtepunt van de bedrijvenmarkt was de 3D metaalprinter van Desktop Metal die speciaal uit Groot Brittannië was overgebracht en werkend op de Layertec stond.

Kortom, wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met een mooie opkomst. We zijn dankbaar voor iedereen die de moeite heeft genomen om naar Eindhoven te komen. Een mooie gelegenheid om klanten te ontmoeten en de laatste ontwikkelingen met hen te delen.