Selecteer een pagina
Dit jaar werd 3DEXPERIENCE WORLD, van 8 tot 11 februari, voor de eerste keer helemaal online gehouden. Tienduizenden deelnemers over de hele wereld zaten gekluisterd aan hun beeldscherm om de jaarlijkse SOLIDWORKS hoogmis virtueel te volgen. In totaal ontving Design Solutions dit jaar 5 aansprekende awards, de meeste van alle SOLIDWORKS resellers in de Benelux. Een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten.

3DEXPERIENCE WORLD 2021, FEB 8-11, 2021 | VIRTUAL EVENT

13 keer Elite Reseller

Tijdens deze online editie van 3DEXPERIENCE World waren er minder awards categorieën dan voorgaande keren. Dat vertaalde zich in een kleiner aantal uitgereikte prijzen dan anders. Gelukkig kregen we ook dit keer weer de status Elite Reseller, de 13de keer alweer. Daar zijn we trots op, want die status hebben maar 20 bedrijven wereldwijd, een selecte groep. Het betekent dat we zonder meer voldoen aan de strenge eisen wat betreft kennis van SOLIDWORKS en klanttevredenheid.
Daarnaast kregen we een award voor ons renewal rate op onderhoudscontracten. Die zogenaamde SOLIDWORKS subscriptions geven onze klanten onder andere recht op helpdeskondersteuning en alle software updates. De Diamond Club award onderstreept daarmee de toegevoegde waarde van onze SOLIDWORKS onderhoudscontracten.

Directeur Arnaud Kooij: “We streven er altijd naar de beste gebruikersondersteuning te bieden naast het leveren van ontwerpsoftware. We denken proactief mee met onze klanten zodat zij SOLIDWORKS oplossingen en aanverwante producten zo goed mogelijk kunnen inzetten. We werken daarom steeds aan hechte relaties met onze klanten. Op deze manier zorgen we ervoor dat zij optimaal kunnen innoveren, met een kortere time-to-market, lagere kosten en betere producten.

Sales succes in het coronajaar

Ook de prestaties van ons sales team in het uitzonderlijke coronajaar 2020 werden beloond met verschillende awards. Zo werd onze Senior Account Manager Jordy de Boer dé nummer 1 in verkochte licenties in onze regio. Wereldwijd haalde hij zelfs de top 10! Echt grote klasse, zeker in deze onzekere tijden waar niets vanzelfsprekend is.

Arnaud Kooij vindt dan ook dat zijn Design Solutions collega’s een sterke teamprestatie hebben neergezet. “Deze awards zijn meer dan ooit een erkenning van hoe hard we werken om onze klanten te ondersteunen en tevreden te houden, of liever: aangenaam te verrassen.

Hoewel er gigantisch veel kennis online is gedeeld met meer deelnemers dan ooit te voren – 20 feature sprekers, 137 technische sessies en 40 MeetUps – hopen we volgend jaar weer als vanouds een 3DEXPERIENCE WORLD conferentie op locatie te kunnen bijwonen. We kijken ernaar uit om onze SOLIDWORKS prijzenkast verder aan te vullen!

Vacatures