Selecteer een pagina
Awards 2021

Op 23 maart jongstleden maakte ons moederbedrijf, de Visiativ Group, de resultaten bekend over het afgelopen kalenderjaar. De winstgevendheid werd verder verbeterd, resulterend in een EBITDA Marge van 10,3%. De inkomsten namen in 2021 toe met 13%, waarvan 12% door organische groei. De operationele inkomsten verdubbelden en de EBITDA nam met 55% toe. De operationele cash flow in 2021 was € 31,5 miljoen en de netto schuld van de groep daalde met € 5,6 miljoen.

Visiativ biedt oplossingen voor maakbedrijven en industrieën die worstelen met de digitale transformatie. Dat deze oplossingen steeds relevanter worden, blijkt uit de 12% organische groei van de inkomsten. Dit stijgingspercentage is in lijn met de ambities van de groep.

Het momentum in de market, gecombineerd met initiatieven om de operationele prestaties te optimaliseren conform het strategische plan CATALYST, stelden de multinationale groep in staat om de winstgevendheid op te stuwen. Dit resulteerde in een 55% hogere EBITDA van € 22,1 miljoen. Daarbij was de EBITDA marge ruim 10%, het netto inkomen van de group bijna € 10 miljoen, wat overeenkomt met een netto marge van 4,5%.

Visiativ wil in 2022 het groeimomentum vasthouden en synergiën creëren tussen haar verschillende activiteiten in Frankrijk en andere landen. Visiativ houdt vast aan het doel van een EBITDA van € 30 miljoen in 2023, als onderdeel van het CATALYST plan.

Het volledige persbericht is hier beschikbaar voor download.

Vacatures