Selecteer een pagina

Test snel het niveau van SOLIDWORKS kennis binnen je bedrijf!

Onlangs hebben we bij Design Solutions een nieuw Learning Management System (LMS) voor onze online kennistesten in gebruik genomen. We zetten deze tool in bij klanten die willen weten hoe goed de SOLIDWORKS kennis van hun engineers is.

Het nieuwe LMS stelt automatisch een gedegen rapport op over de aanwezige kennis en eventuele aanbevelingen. Op deze manier zie je meteen op welke punten de kennis van je medewerkers nog moet worden bijgespijkerd. Belangrijk, want hoe meer kennis van SOLIDWORKS er binnen je organisatie is, hoe beter en efficiënter deze engineeringsoftware wordt gebruikt en des te sneller goede productinnovaties op de markt kunnen komen.

Aanleidingen voor een kennistest

SOLIDWORKS 3D software geeft ontwerpers en engineers enorm veel mogelijkheden op het gebied van productontwerp, simulatie en databeheer. Daarom is het goed om op bepaalde momenten te testen of de kennis van je SOLIDWORKS gebruikers nog voldoet en of deze actueel is. Wellicht hebben je engineers verouderde kennis van SOLIDWORKS, maar werken ze in een recente versie zonder gebruik te maken van de laatste mogelijkheden. Of je hebt onlangs een engineer aangenomen en je wilt weten wat precies zijn niveau is.

Al een aantal jaar gebruikt Design Solutions de kennistest als onderdeel van een bredere analyse van het ontwerpproces bij klanten. Onze consultants kunnen zo het niveau van de SOLIDWORKS kennis van medewerkers koppelen aan de toepassingen van deze software binnen een organisatie en de gehanteerde processen. We passen de kennistest aan elke individuele klant aan. Het ene bedrijf gebruikt SOLIDWORKS voor plaatwerk en bij een andere klant ligt de focus op samenstellingen. Door de samenstelling van de online kennistest telkens aan te passen, weten we zeker dat de uitkomsten relevant zijn.

Nieuwe leeromgeving

Om deze succesvolle kennistest verder te verbeteren, hebben we onlangs een nieuwe online leeromgeving gelanceerd. Via dit leerplatform kunnen medewerkers van onze klanten een goede kennistest doen in een beveiligde omgeving, waarna een automatisch rapport volgt via e-mail.

Het verbeterde Learning Management System stelt ons in staat om onze opleidings- en adviesmogelijkheden steeds verder uit te breiden. Zo zorgen we ervoor dat alle benodigde kennis over SOLIDWORKS bij onze klanten aanwezig is zodat de investering in de software optimaal rendeert. Uiteindelijk leidt dit tot een kortere time-to-market voor productinnovaties. Kennis is en blijft macht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op!

Vacatures