Selecteer een pagina

Arnaud Kooij (Managing Director Design Solutions), Gian Paolo Bassi (CEO SOLIDWORKS) en Dilis Biesheuvel (Sales Director Design Solutions)

Op donderdag 15 maart hebben wij op feestelijke wijze ons nieuwe pand in Zaltbommel geopend. Gian Paolo Bassi, CEO van SOLIDWORKS wereldwijd, verrichtte de officiële opening door in het bijzijn van onze medewerkers het rode lint door te knippen.

De CEO van SOLIDWORKS was speciaal vanuit de Verenigde Staten naar Nederland gevlogen voor de opening en een uitgebreid werkbezoek aan een van onze strategische klanten. Een grote eer voor ons als SOLIDWORKS elite reseller. Vanaf maandag 19 maart helpen we klanten te innoveren vanuit onze nieuwe locatie aan de Hogeweg 133 in Zaltbommel.

Stormachtige ontwikkeling voor de Dimensions Group

Gian Paolo Bassi feliciteert Arnaud Kooij

De verhuizing is onderdeel van de groeistrategie van Design Solutions en onze zusterbedrijven binnen de Dimensions Group: Layertec en Simuleon. Volgens onze Managing Director Arnaud Kooij is het klantenbestand van Design Solutions de laatste jaren flink gegroeid in Nederland en België.

“Naast het aantal softwarelicenties en de operationele ondersteuning die we bieden, stijgt ook de vraag naar consultancy en trainingen. Bovendien kunnen we samen met de twee zusterbedrijven ook in de breedte voldoen aan klantwensen. We ontwikkelen ons zo snel dat we uit ons pand zijn gegroeid. Op de nieuwe locatie kunnen we klanten nog beter bedienen.”

Het nieuwe bedrijfspand beschikt onder andere over trainings- en conferentieruimten voor groepen tot 40 personen en is centraal gelegen in Nederland. Klanten uit met name de maakindustrie kunnen er terecht voor trainingen, workshops, seminars en demonstraties op het gebied van SOLIDWORKS, industriële 3D printers en high-end simulatie.

Feestelijk jaar voor Design Solutions

De opening van het nieuwe bedrijfspand vindt plaats in een voor ons toch al feestelijk jaar. Design Solutions viert namelijk ook zijn 20-jarig bestaan.

Lichte en moderne werkplekken voor onze medewerkers.

Het nieuwe bedrijfspand beschikt over trainings- en conferentieruimten voor groepen tot 40 personen.

Eén van de trainingsruimten in het nieuwe pand.

Aankomende trainingen