Selecteer een pagina
Awards 2021

… and the oscar goes to …

Ieder jaar worden op 3DEXPERIENCE World verschillende awards uitgereikt. Een soort Oscar-ceremonie, maar dan voor SOLIDWORKS resellers. Dit jaar was dat digitaal. Ondanks de uitdagingen was 2021 een succesvol jaar voor Design Solutions.

We zijn voor de 14e keer uitgeroepen tot Elite Reseller. Dat is de hoogste status bij Dassault Systèmes, de ontwikkelaars van SOLIDWORKS. Daarmee erkennen zij de technische kennis en de tevredenheid van onze klanten.

Dat onze klanten blij met ons zijn, blijkt uit het massaal verlengen van onderhoudscontracten voor SOLIDWORKS. Met dit onderhoudscontract profiteren SOLIDWORKS gebruikers van de nieuwste release én bekroonde ondersteuning van onze helpdesk. Het verlengingspercentage van onze klanten werd erkend door SOLIDWORKS met 2 awards: Diamond Club Subscription en 100% Club VARS.

Er werden ook individuele awards uitgereikt. Onze eigen accountmanager Jordy de Boer werd voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Verkoper in onze regio, Euro-Noord. We zijn trots op alle prestaties, zeker in dit uitdagende jaar.

Vacatures