Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 2 april 2019 kondigde ons moederbedrijf Visiativ aan dat het reseller is geworden van het 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes voor de Benelux. Daarnaast werd een strategisch partnerschap aangegaan met Processia, waardoor Visiativ nu het complete productgamma van Dassault Systèmes kan aanbieden in de Benelux. Visiativ neemt bovendien de 3DEXPERIENCE activiteiten van Processia in de Benelux over, inclusief 3DEXPERIENCE klanten en een aantal werknemers.

Een aantal maanden geleden werd Design Solutions al onderdeel van Visiativ. Door het verwerven van reselleractiviteiten van het 3DEXPERIENCE-platform voor ongeveer 40 Professional Solutions klanten in de Benelux, vergroot Visiativ haar aanbod in de regio en wordt het partnerschap met Dassault Systèmes verder versterkt.

Door de overeenkomst biedt Visiativ in de Benelux een one-stop-shop voor het complete productaanbod van Dassault Systèmes voor klanten van Design Solutions. Zodat jij als klant niet meer bij verschillende leveranciers aan hoeft te kloppen als je -naast SOLIDWORKS- in andere Dassault Systèmes producten wilt investeren.

Klik hier voor het officiële Engelstalige persbericht van Visitativ. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:

Design Solutions Nederland

Hogeweg 133
5301 LL Zaltbommel
Nederland
+31(0)418 – 510 557
[email protected]