Selecteer een pagina

SOLIDWORKS ONDERHOUDSCONTRACT

Maximale service, zorgeloos gebruik

Met een onderhoudscontract van Design Solutions geniet je van vele extra’s op het gebied van software, support en kennis. Zo haalt je organisatie gegarandeerd het maximale uit SOLIDWORKS.

SOFTWARE

altijd up-to-date met de laatste versie

SOLIDWORKS is een enorm uitgebreid pakket dat continu wordt doorontwikkeld. Met het onderhoudscontract van Design Solutions blijf je altijd bij de tijd en ben je verzekerd van goed werkende software.

ALTIJD DE LAATSTE SOFTWAREVERSIE

Elk jaar verschijnt er een nieuwe versie van SOLIDWORKS. In deze nieuwste release neemt SOLIDWORKS de ervaringen van gebruikers mee in de verdere ontwikkeling van de software. De gebruiksvriendelijkheid van de pakketten wordt hierdoor continu verbeterd.

Bekijk de mogelijkheden van de nieuwste release

UPDATES EN SERVICE PACKS (CIRCA 5X PER JAAR)

Toegang tot updates en service packs met extra functionaliteiten inclusief bugfixes.

ONDERSTEUNING VORIGE SOFTWARE VERSIES

Je organisatie blijft probleemloos werken met bestanden van vorige versies. Zo worden bestanden overgezet naar nieuwere versies en heb je geen last van vertragingen in jouw project.

SUPPORT

Snelle toegang tot SOLIDWORKS specialisten

Onze helpdesk bestaat uit gecertificeerde SOLIDWORKS specialisten die hun jarenlange SOLIDWORKS kennis combineren met ruime praktijkervaring uit de werktuigbouw en productontwikkeling. Zo gaan CAD gebruikers snel weer aan de slag bij problemen of vragen. Houders van een onderhoudscontract worden door ons maximaal ondersteund en maken gebruik van vele voordelen.

Support omvat:

SNEL WEER AAN DE SLAG

Leg problemen en vragen over je SOLIDWORKS pakket(ten) voor aan onze experts die volledig door SOLIDWORKS gecertificeerd zijn. Wij helpen CAD engineers snel en vakkundig.

CONTINU BEMANDE HELPDESK

Wij zitten voor je klaar! Tijdens werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 08.30 ‑17.00 uur (uitgezonderd feestdagen).

SOFTWARE BEGELEIDING

Advies bij het gebruik van de software en het bieden van ‘work arounds’. 

PRAKTISCHE HULP EN ADVIES DOOR ‘SCREEN SHARING’

Duidelijke en praktische hulp door overname van je pc op afstand. Door middel van een beveiligde verbinding en door het geven van toestemming op de computer, lossen wij problemen op een zichtbare en leerzame manier op. 

TOEGANG TOT CUSTOMER PORTAL SOLIDWORKS

In de Customer Portal vind je een uitgebreide Q&A met zoekfunctie en informatie over je licentie(s). 

ONDERSTEUNING BIJ INSTALLATIE

Het is de bedoeling dat je SOLIDWORKS zelf installeert aan de hand van de door ons meegeleverde instructie of online handleidingen. Kom je er niet uit en heb je een onderhoudscontract voor je SOLIDWORKS licentie, dan kan je de helpdesk bellen. Laat je de installatie liever helemaal over aan een van onze experts, neem dan contact op met onze salesafdeling.

KENNIS

Gratis hulpmiddelen voor interne ontwikkeling

Haal het maximale uit jouw pakket(ten) door vaardigheden in de organisatie te blijven trainen. Design Solutions organiseert Nederlandstalige trainingen en kennissessies. Met een onderhoudscontract maak je gebruik van vele hulpmiddelen en extra’s om de kennis binnen je organisatie te vergroten.

Je krijgt:

TOEGANG TOT SEMINARS

Neem deel aan diverse seminars waardoor jouw CAD engineers door middel van tips & tricks nog sneller en beter met de pakketten leren werken. De wisselende onderwerpen zijn nauwkeurig afgestemd op CAD gebruikers; zo gebruiken wij als uitgangspunt de vragen die aan de helpdesk worden gesteld.

Bekijk de seminars

TRAININGSVOUCHER BIJ VERLENGING

Per verlengd contract ontvangt je bedrijf één voucher met een waarde van € 100,00. Met deze voucher krijg je direct korting op één van onze doelgerichte SOLIDWORKS trainingen.

Bekijk de trainingen

EXTRA PRIVILEGES OP MYSOLIDWORKS.COM

MySOLIDWORKS.com is een klantenportaal voor iedereen. Als houder van een onderhoudscontact krijg je exclusieve toegang tot onder andere video tutorials, de SOLIDWORKS kennisbank en meer.

Ga naar mysolidworks.com

Meer weten over een onderhoudscontract of direct jouw offerte aanvragen?

Maak je keuze: