Selecteer een pagina
solidworks pdm

SOLIDWORKS PDM Standard

SOLIDWORKS PDM Standard is een laagdrempelige PDM oplossing voor kleine ontwerpteams op één locatie. Dankzij de krachtige maar gebruiksvriendelijke functionaliteit kun je SOLIDWORKS en DraftSight documenten eenvoudig beheren, zonder dat je dit extra tijd kost. Sterker nog; het levert juist tijd op! 

m

Gegevensbeheer

Alle data worden centraal beheerd voor veilige en overzichtelijk beheer van jouw IP- en ontwerpdata.

U

Vind en hergebruik

Vind je ontwerpen snel terug en verkort jouw ontwikkeltijd door ze te hergebruiken in je nieuwe ontwerpen.

Z

Revisiebeheer

Bestanden worden nooit meer overschreven, productie- en inkoopafdelingen weten precies waar ze aan toe zijn.

}

Snel geïmplementeerd

Je profiteert direct van alle PDM voordelen zonder een lange en kostbare IT-implementatie.

SOLIDWORKS PDM Standard

Product Data Management voor iedereen!

Bekijk de demo!

U

Raak nooit meer een bestand kwijt

SOLIDWORKS ‘waakt’ over jouw bestanden en helpt je ze gemakkelijk te beheren. Het voorkomt dat je data verliest door bestanden te hernoemen, overschrijven of per ongeluk te verwijderen. Bekijk de video om te zien hoe het werkt.

SOLIDWORKS PDM Standard

Meest toegankelijke oplossing voor je databeheer

 

De zekerheden van bestandsbeheer

Centrale opslag

Met SOLIDWORKS PDM Standard beheer je alle SOLIDWORKS data met het grootste gemak. Creëer en onderhoud simpelweg één bestandslocatie die gecontroleerd toegang geeft tot iedere gerechtigde gebruiker om bestanden te openen en op te slaan. Makkelijk en overzichtelijk.

Digitale 'Kluis'

De SOLIDWORKS PDM kluis waakt over jouw bestanden. Het voorkomt dat er meerdere “informatiesilo’s” ontstaan, er onnodig duplicaten worden gemaakt en verschillende revisies worden gecreëerd. Zo werk je altijd met het juiste versie.

File Reference Management

File Reference Management zijn de ‘links’ tussen onderdelen, samenstellingen en tekeningen. Deze links zijn net zo belangrijk als de bestanden zelf. SOLIDWORKS PDM zorgt ervoor dat deze links altijd intact blijven zodat de integriteit van jouw model gewaarborgd is.

solidworks pdm professional werkomgeving

Werkt vanuit Windows verkenner, vertrouwder kan haast niet

screenshot solidworks pdm

Geïntegreerd in Windows Explorer

SOLIDWORKS PDM Standard werkt vanuit de Windows Explorer – een interface waar iedereen vertrouwd mee is.

Geïntegreerd in SOLIDWORKS

PDM Standard is volledig geïntegreerd in SOLIDWORKS 3D CAD. Zo heb je volledige controle over jouw data zonder je ontwerpomgeving te verlaten.

Geïntegreerde SOLIDWORKS viewer

Bekijk SOLIDWORKS bestanden direct in Windows Verkenner met de geïntegreerde Viewer. Snel, makkelijk en vertrouwd.

Onthouden is goed … revisiebeheer is beter

Revisiebeheer

SOLIDWORKS PDM Standard houdt automatisch alle wijzigingen voor je bij, zodat je altijd de volledige geschiedenis van het ontstaan van jouw ontwerp kunt nakijken. Hierdoor werk je niet alleen altijd met de juiste versie, maar kun je ook bewust kiezen om een eerdere versie door te ontwikkelen. PDM Standard houdt daarnaast bij wie waaraan werkt en helpt je te voorkomen dat twee engineers gelijktijdig aan hetzelfde ontwerp werken.

solidworks pdm workflow

Je hoeft het wiel niet meer telkens opnieuw uit te vinden

pdm samen data management

Geavanceerde zoekfuncties

Al jouw ontwerpen binnen handbereik. Met de snelle zoekfuncties vanuit Windows Explorer of SOLIDWORKS vind je snel en simpel het ontwerp dat je zoekt.

Geïntegreerde preview

Een afbeelding zegt meer dan een bestandsnaam. Met SOLIDWORKS PDM Standard zie je direct in Windows Verkenner een preview van het bestand. Zo vind je het ontwerp dat je zoekt nog gemakkelijker terug.

Kopieer en hernoem

SOLIDWORKS PDM Standard helpt je om bestaande ontwerpen te hergebruiken. Met de ‘Same but different’ en ‘Same but rename’ scenario’s gebruik je bestaande ontwerpen eenvoudig op de manier zoals jij het wilt.

De verschillen tussen PDM en PLM oplossingen

Lees dit gratis eBook en je weet welke oplossing het beste bij jouw organisatie past.

Veelgestelde vragen

Wat is SOLIDWORKS PDM Standard?

SOLIDWORKS PDM Standard is het instapproduct management pakket van SOLIDWORKS, waarmee je documenten eenvoudig beheert. Deze laagdrempelige PDM oplossing is ideaal voor kleine ontwerpteams die hun data op één locatie bijhouden. Met PDM Standard kun je makkelijk gegevens bijhouden, documenten terugvinden en revisies beheren, zodat er geen documenten onterecht worden overschreven.

Hoe werkt SOLIDWORKS PDM Standard?

SOLIDWORKS PDM Standard is snel geïmplementeerd. Met deze PDM oplossing kun je al je documenten samen bijhouden, structureren en reviseren.

Wat kan ik met SOLIDWORKS PDM Standard?

SOLIDWORKS PDM Standard is de ideale PDM oplossing voor kleine ontwerpteams die documenten en andere data op één plaats bijhouden. De software zorgt voor meer structuur in elke organisatie.

Hoe duur is SOLIDWORKS PDM Standard?

Als je meer wilt weten over de prijs van SOLIDWORKS PDM Standard, dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ga naar onze homepage en klik rechts bovenaan op 'Offerte aanvragen'.