SOLIDWORKS Simulation basistraining

In deze 3-daagse training leer je hoe je een FEA-analyse maakt van je SOLIDWORKS-ontwerp. Basiskennis van SOLIDWORKS is vereist. Een Finite Elements Analysis (FEA) voorspelt hoe een ontwerp zich gedraagt onder invloed van krachten of door blootstelling aan externe factoren. In plaats van een prototype maken en testen, kun je met simulatiesoftware berekenen of het ontwerp voldoet aan de eisen. In de training leer je hoe je randvoorwaarden als belastingen en opleggingen aanbrengt. We leggen uit hoe user interfaces, materiaaldata, meshing en resultaatplots werken. De training heeft een interactief karakter dus je gaat meteen aan de slag. De training wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde SOLIDWORKS consultant.

 

TRAINER

  • De training wordt gegeven door een ervaren en gecertificeerde SOLIDWORKS consultant

NA HET VOLGEN VAN DE TRAINING BEN JE VAARDIG IN:

Het maken van een “study” van je ontwerp. In deze “study” kun je randvoorwaarden als belastingen en opleggingen aanbrengen om een FEM-analyse uit te voeren.


Cursusduur

  • 3 dagen

Geschikt voor

Voorkennis

  • Basiskennis SOLIDWORKS is vereist.

Trainingsadvies en contact

Heb je nog vragen over deze training? Of heb je hulp nodig om de opleiding te vinden die het beste bij je past? We helpen je graag!

  • Design Solutions Nederland:  0418 – 510 557
  • Design Solutions Belgie:  053 – 60 81 38

 

 
Geef een review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Schrijf een review

Design Solutions
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

INSCHRIJVEN

Kies je startdatum hieronder. Geen trainingsdata zichtbaar? Neem dan contact met ons op voor informatie.