Selecteer een pagina
Moovapps logo
Ultimate Business Accelerator
Moovapps logo
Ultimate Business Accelerator

Klaar voor digital continuity?

Engineers en tekenaars leven al lang niet meer op een eiland. Interactie met productie, sales en andere afdelingen neemt alsmaar toe. De SOLIDWORKS Ultimate Business Accelerator faciliteert een efficiënte en wendbare samenwerking tussen alle spelers in de keten.

Agile en lean

SOLIDWORKS Ultimate Business Accelerator is een flexibele bundel van cloud-based oplossingen rondom SOLIDWORKS CAD. Het 3DEXPERIENCE platform biedt oneindige mogelijkheden voor specifieke taken en uitdagingen, maar jij bepaalt zelf wat je nodig hebt.

Eén waarheid, waar je ook bent

Grondstoffen en personeel zijn schaarser geworden, energie duurder en toeleveringsketens verstoord. Betrouwbare, real-time informatie die altijd en overal beschikbaar is, is daardoor nog belangrijker geworden om de continuïteit van de bedrijfsvoering te garanderen.

Tijdelijk nóg meer waarde!

Naast de vertrouwde SOLIDWORKS CAD oplossing, biedt Ultimate Business Accelerator toepassingen voor virtueel testen, feedback & annotatie, designoptimalisatie en ga zo maar door. Tijdelijk biedt deze uitzonderlijke bundel nóg meer waarde met extra voordeel op specifieke rollen!

Tijdelijk nog meer waarde