Selecteer een pagina

‘Accelerator of Digital Business Transformation’

Design Solutions is onderdeel van de groep Visiativ, een Franse beursgenoteerde onderneming. Onze moedermaatschappij is de grootste SOLIDWORKS leverancier van Europa en distribueert ook alle andere producten van Dassault Systèmes. Daarnaast is Visiativ actief op het gebied van innovatie consultancy en ontwikkelaar van software voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen onder de naam MoovApps.

De groep Visiativ

Met meer dan 1000 medewerkers beschikt de groep Visiativ over een enorme expertise in SOLIDWORKS en wordt er internationaal samengewerkt om klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Visiativ, inclusief Design Solutions, Layertec en Visiativ Industry Solutions, had in 2019 een omzet van 203,2 miljoen euro.

Hoe helpen wij klanten met innoveren?

We zijn ervan overtuigd dat bedrijven in de maakindustrie innovatiever zijn als zij kunnen beschikken over de meest geavanceerde ontwerpsoftware en geïntegreerde cloudoplossingen. We leveren het allemaal mét toegevoegde waarde dankzij onze consultancy, trainingen en helpdesk ondersteuning.

Wij helpen innovatieve ondernemingen hun processen voor productontwikkeling te optimaliseren. Dat levert hen een kortere time-to-market op, lagere ontwikkelingskosten, betere producten en vaak een groter marktaandeel.

Bezoek de website van Visiativ.

We enable your innovation

Of het nu gaat om startups of multinationals, wij ondersteunen innovatieve maakbedrijven op vrijwel elk vlak. Onze oplossingen en diensten raken alle facetten in het innovatieproces: conceptualiseren, ontwikkelen, valideren, produceren en beheren. Vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie zijn wij de betrokken partner die innovatie mogelijk maakt.

beeldlogo design solutions

Design Solutions

Krachtige 3D CAD software

Design Solutions is Elite Reseller van SOLIDWORKS, een status die slechts 15 van de 400 wereldwijde leveranciers hebben. Met consultancy, trainingen en een ervaren helpdesk halen onze klanten alles uit SOLIDWORKS. We bedienen grote bedrijven, mkb, eenmanszaken en het onderwijs.

beeldlogo layertec

Layertec

Professionele 3D printers

Layertec levert 3D printers met toepassingen die variëren van prototyping en tooling tot eindonderdelen. Aangeboden merken: Desktop Metal voor metaal printers, Formlabs voor kunststof en Ultimaker voor kunststof en composieten. Naast verkoop staat Layertec voor uitgebreide service, advies en training op het gebied van 3D printing.

beeldlogo design solutions

Visiativ Industry Solutions

Innovatie accelerator

Visiativ Industry Solutions ondersteunt industriële ondernemingen bij het versnellen van hun innovaties en het ontwikkelen van nieuwe producten. Het bedrijf levert daarvoor toekomstbestendige softwareoplossingen waaronder Catia, Delmia en Enovia waarmee ze slimmer en efficiënter ontwerpen, intensief samenwerken in de keten en efficiënt technische gegevens beheren.

Versnel nu je innovaties!

Als je een nieuw product op de markt wilt brengen, krijg je te maken met verschillende uitdagingen. Je wilt sneller zijn dan je concurrenten en tegelijkertijd het best mogelijke product lanceren om een zo groot mogelijk marktaandeel te verwezenlijken.

Wij bieden onze klanten daarom een uitgekiend aanbod van software, advies, service en training. Wat heb je nodig en wat juist niet? We werken toe naar een complete oplossing, afgestemd op jouw bedrijfssituatie. Sterkere innovaties, meer slagkracht!

CONTACT

We gaan graag aan de slag met jouw innovatievraagstukken. Daarvoor trekken we alle registers open. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek! Of bel direct naar +32(0)53 – 608 138 of mail naar [email protected]